Duminică, 25 Iulie 2021
Mediul de Afaceri
Pădurea de Mâine – un milion de puieți vor fi plantați pe terenuri forestiere cu dificultăți de regenerare PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Bucuresti
Vineri, 29 Septembrie 2017 15:15

Pădurea de Mâine – un milion de puieți urmează să fie plantați pe terenuri forestiere cu dificultăți de regenerare

Un proiect multianual dezvoltat de Asociația Administratorilor de Păduri și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer:

Citeşte mai mult...
 
OCOLUL SILVIC BISERICESC IAȘI organizează licitaţie pentru vanzarea de masa lemnoasa pe picior PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Iasi
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016 23:35

Ocolul Silvic Bisericesc Iasi, cu sediul în Iași, str. Cetatuia nr.2, cladirea Observator, anunță pentru data de 15.11.2016, ora 11.00 licitație publică pentru vânzarea de masa lemnoasa pe picior, productia anului 2017.

Citeşte mai mult...
 
Zeci de tone de păstrăv ieftin rămase nevândute în Caraş Severin. PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Caras-Severin
Miercuri, 14 Septembrie 2016 17:44
Direcţia Silvică Caraş-Severin (DSCS) nu are cui să vândă zeci de tone de păstrăv, chiar dacă preţul este mult mai mic decât cel al pieţei. Păstrăvul a ajuns la greutatea optimă de consum şi trebuie comercializat, dar reprezentanţii direcţiei spun că la ultima licitaţia s-au adjudecat doar 10 tone.
Citeşte mai mult...
 
Persoanele fizice pot participa la licitaţiile organizate de Direcţia Silvică Olt PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Olt
Miercuri, 14 Septembrie 2016 17:41
oul „Regulament pentru valorificarea masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică” aduce noutăţi. Astfel, oltenii care doresc lemn pentru diferite construcţii pot participa la licitaţii ca să-l achiziţioneze. Singura condiţie este ca ei să nu-l comercializeze.
Citeşte mai mult...
 
Emil Iugan despre Radarul Pădurilor şi noua generaţie de ”şmecheri” susţinută politic PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Bistrita-Nasaud
Marţi, 13 Septembrie 2016 08:18

Omul de afaceri Emil Iugan, patronul MIS Grup şi membru în structurile de conducere ale Asociaţiei Forestierilor din România, spune că legile care reglementează activitatea în acest domeniu sunt, în continuare, foarte „stufoase” şi aparent împotriva celor care lucrează „cinstit, la suprafaţă”.

Citeşte mai mult...
 
Prelucrarea masei lemnoase la fabrica Silvania International se face utilizand sistemul integrat ASiS PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Cluj
Marţi, 31 Mai 2016 09:46

Silvania International realizeaza activitati de exploatare, debitare si prelucrare a lemnului, acoperind o gama larga de produse primare si superioare, obtinute din prelucrarea masei lemnoase: cherestea, rame din lemn fixe si pliabile pentru ambalaje, casute din lemn si elemente de tamplarie.

Citeşte mai mult...
 
IF Const participă la Expowood 2016, cu forţa despicătoarelor TAJFUN PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Brasov
Miercuri, 16 Martie 2016 19:46

IF Const – un atribut bine definit în industria exploatării lemnului, care activează cu ani de experienţă în România, cu sediu şi punct de lucru în Sibiu. Utilajele pentru produs lemn de foc precum şi pentru exploatarea lemnului provin din diferite ţări ale Europei iar brandurile ca Tajfun – Slovenia, Lancman, Haase întregesc imaginea de ansamblu a companiei.

Citeşte mai mult...
 
Forestierii solicita stoparea practicilor anticoncurențiale PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Suceava
Miercuri, 16 Martie 2016 19:31

Cu stupoare constatăm că RNPRomsilva organizează prin Direcția Silvică Suceava licitație pentru prestări servicii exploatare încălcând grav prevederile HG. 924/2015 prin neasigurarea imparţialităţii în îndeplinirea sarcinilor care îi revin așa cum prevede art. 74.

Citeşte mai mult...
 
Proteste ale forestierilor la Piatra Neamt PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Neamt
Miercuri, 10 Februarie 2016 09:52

Protestul forestierilor nemteni, desfăsurat ieri în fata sediului Prefecturii, dar si a Directiei Silvice, nu a fost unul lipsit de incidente. Veniti din tot judetul, aproximativ 500 de angajati, dar si patroni, au protestat pasnic însă, la un moment dat, lucrurile au fost la un pas să degenereze. A fost nevoie de interventia în fortă a jandarmilor pentru a-i potoli pe cei care au încercat să ia cu asalt sediul Directiei Silvice.

Citeşte mai mult...
 
Chestiuni.... no comment!!! PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Valcea
Vineri, 08 Ianuarie 2016 23:15
Citeşte mai mult...
 
Situaţie fără precedent la Direcţia Silvică Mureş PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Mures
Miercuri, 23 Decembrie 2015 11:47
Acum, la final de an, Direcţia Silvică Mureş se confruntă cu o situaţie tensionată, la fel ca majoritatea direcţiilor silvice din ţară: cea mai mare licitaţie de masă lemnoasă din an, pentru cantităţile de masă lemnoasă exploatabile în 2016, a fost boicotată de către agenţii economici din domeniul prelucrării lemnului.
Citeşte mai mult...
 
Preţurile de licitaţie prea mari iscă controverse în rândul procesatorilor de lemn. 110 agenţi economici au plecat acasă PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Hunedoara
Miercuri, 23 Decembrie 2015 06:04
Peste 100 de operatori economici din toată ţara şi-au exprimat nemulţumirile faţă de preţul de achiziţie prea mare, stabilit de Direcţia silvică a judeţului Caraş-Severin printr-un protest spontan izbucnit luni, 21 decembrie la sediul instituţiei din Reşiţa.
Citeşte mai mult...
 
Licitatie esuata la Arges! PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Vineri, 18 Decembrie 2015 09:11
Desi  au fost inscrisi la licitatie un numar mare de agenti economici  la Arges, nu s-a licitat  si  nu s-a adjudecat nimic!
Citeşte mai mult...
 
Dragoș Ciomag predă lecția profitului la Direcția Silvică Prahova! PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Prahova
Joi, 17 Decembrie 2015 13:26

Domnule director, Dragoș Gabriel Ciomag, spuneți-ne, în primul rând, câteva cuvinte despre dumneavoastră, despre activitatea profesională a dvs…

Citeşte mai mult...
 
Preţuri bune obţinute la licitaţia organizată de Direcţia Silvică Sibiu PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Sibiu
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 04:50

Pe picior a fost ofertată o cantitate de 19.000 metri cubi, iar ca material lemnos fasonat la drum auto şi în depozite au fost scoşi la licitaţie 600 metri cubi. A fost adjudecat un volum de 12.700 metri cubi material lemnos pe picior, care reprezintă 67% din materialul lemnos scos la licitaţie.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 22
SEO Romania