Miercuri, 12 Mai 2021
Arges
Licitatie esuata la Arges! PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Vineri, 18 Decembrie 2015 09:11
Desi  au fost inscrisi la licitatie un numar mare de agenti economici  la Arges, nu s-a licitat  si  nu s-a adjudecat nimic!
Citeşte mai mult...
 
Obiectivele Ocolului Silvic Muşăteşti în 2015 PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Luni, 02 Martie 2015 15:45
Continuăm să vă prezentăm amănunte din discuţia interesantă pe care am purtat-o cu dl. dr. ing. Radu Dumitrache, şeful Ocolului Sivic Muşăteşti. Domnia sa s-a născut la Curtea de Argeş şi a absolvit Liceul Industrial, secţia Silvicultură, în anul 1981. A urmat cursurile Facultăţii de Silvicultură din Braşov între anii 1982-1985 şi apoi a lucrat în cadrul Ocoalelor Silvice Costeşti, Curtea de Argeş, Muşăteşti şi Vidraru. 
Citeşte mai mult...
 
Direcţia Silvică Argeş şi-a făcut planul pe tot anul în...10 luni. PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Miercuri, 10 Decembrie 2014 09:39

Ca şi Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, în structura căreia se află, Direcţia Silvică Argeş este o instituţie care funcţionează pe bază de autonomie financiară şi gestiune economică, adică nu este o instituţie bugetară. În fiecare an, pe baza rezultatelor anului trecut, în colaborare cu cei din conducerea Regiei, sunt stabilite obiectivele pe care Direcţia trebuie să le atingă. Evident, ţintele stabilite sunt mai mari decât în anul precedent.

Citeşte mai mult...
 
La Ocolul Silvic Vidraru, afacerile merg bine Profit de 80 miliarde lei anual PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 09:36
Ca la fiecare instituţie publică, şi la Ocolul Silvic Vidraru se mai înregistrează lucruri neplăcute însă, în principiu, instituţia merge bine. Daneil Şerbănoiu, şeful de ocol, a declarat zilele trecute că profitul instituţiei din ultimul an a fost nici mai mult nici mai puţin de 80 miliarde lei.
Citeşte mai mult...
 
Pretul lemnului de foc la Curtea de Arges PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Joi, 23 Octombrie 2014 10:38
Dacă nu v-aţi asigurat încă stocul de lemne necesar pentru iarnă, ar fi cazul să vă grăbiţi. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, Ocolul Silvic Curtea de Argeş a pregătit pentru vânzare cantităţi importante de lemn. Marfa se vinde direct de la parchetele de exploatare a masei lemnoase, care au fost amenajate în diferite zone. Anul acesta metrul cub de lemne se vinde cu suma de 120 de lei.
Citeşte mai mult...
 
Ocolul Silvic Curtea de Argeş a colectat opt tone de flori de soc PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Miercuri, 09 Iulie 2014 09:16
Angajaţii Ocolului Silvic Curtea de Argeş efectuează, în această perioadă, o serie de lucrări de întreţinere a culturilor forestiere, aflate atât în pădurile tinere cât şi în pepiniere.
Citeşte mai mult...
 
La Ocolul Silvic Curtea de Argeş profitul estimat a fost depăşit cu 82% PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Duminică, 16 Februarie 2014 13:50
În urma activităţilor specifice desfăşurate, Ocolul Silvic Curtea de Argeş a încheiat anul 2013 cu un rezultat economic pozitiv, înregistrând o cifră de afaceri mai mare cu 10% decât cea estimată şi un profit depăşit în proporţie de 82%. „La Ocolul Silvic Curtea de Argeş anul 2013 s-a încheiat cu o activitate economică eficientă. Am depăşit cifra de afaceri estimată, producţia silvică, dar şi profitul.
Citeşte mai mult...
 
Direcția Silvică Argeș a realizat venituri de 200% față de cele fixate. PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Marţi, 26 Februarie 2013 00:00

Declară Armand Chiriloiu, șeful Direcției Silvice Argeș. Anul trecut nu a fost unul deloc ușor pentru Direcția Silvică Argeș. Incendiile de vegetație din nordul județului precum și seceta prelungită din vară au afectat în mod negativ rezultatele instituției. Cu toate acestea... lucrurile au mers foarte bine, raportat la estimările Regiei Naționale a Pădurilor. Subunități cu pierderi istorice au intrat, brusc, pe profit. Direcția Silvică Argeș a realizat venituri de 200% față de cele fixate...Drept pentru care, mirați de așa o situație ”anormală”, ne-am adresat șefului instituției, ing. Armand Chiriloiu.

Citeşte mai mult...
 
Licitatie masa lemnoasa pentru 2013 - OS ARGES PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Luni, 29 Octombrie 2012 09:47

Potrivit ing. Costel Stan, seful Ocolului Silvic Curtea de Arges, in aceasta perioada se pregateste principala licitatie de masa lemnoasa pentru anul 2013.

Citeşte mai mult...
 
Arges - Direcţia Silvica a incasat 10 miliarde din fructe de padure si plante medicinale PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Arges
Luni, 29 Octombrie 2012 09:38
Pădurile din Argeş, dar şi domeniile de vânătoare şi păstrăvăriile aduc profituri frumoase Direcţiei Silvice Argeş. Din partidele de vânătoare, dar şi din vânzarea de păstrăv sau exploatarea ciupercilor, a plantelor medicinale şi a fructelor de pădure, instituţia a realizat un profit frumos şi în 2012.
Citeşte mai mult...
 


SEO Romania